• Ελληνικά
  • English

full logo

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών - Ρούβα - Γουβών διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα και επιμορφωτικές δράσεις για μαθητές και εκπαιδευτικούς με θέματα από την Εκπαίδευση για την Αειφορία, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» και του υποέργου 2, Άξονας προτεραιότητας 6, στις περιφέρειες σε μετάβαση και μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

HOME arrow TOURISM & ENV NETWORK arrow ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΟΥ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ

 
 
 
 
 
 
ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

Δημιουργία χάρτη στο Google Earth

Η Παιδαγωγική Ομάδα του Κ.Π.Ε. Αρχανών, στο πλαίσιο του Δικτύου Π.Ε. "Τουρισμός και Περιβάλλον" που συντονίζει, δημιούργησε, σε συνεργασία με τα Κ.Π.Ε. και τα σχολεία του Δικτύου, έναν αφηγηματικό - διαδραστικό χάρτη ανάδειξης περιοχών με έμφαση στον βιώσιμο τουρισμό. Μπορείτε να δείτε τον χάρτη εδώ:  https://cutt.ly/JSTSkKN

Όσοι/όσες εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος με την ομάδα τους, στέλνοντας υλικό για την περιοχή τους, μπορούν να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το αρχείο word από εδώ.