• Ελληνικά
  • English

full logo

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών - Ρούβα - Γουβών διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα και επιμορφωτικές δράσεις για μαθητές και εκπαιδευτικούς με θέματα από την Εκπαίδευση για την Αειφορία, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» και του υποέργου 2, Άξονας προτεραιότητας 6, στις περιφέρειες σε μετάβαση και μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

HOME arrow EDUCATIONAL SCHOOL EXCURSIONS arrow ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2021-2022 arrow ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙ

 
 
 
 
 
 
ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Η Π.Ο. του ΚΠΕ Αρχανών υλοποίησε δράσεις για μαθητές/μαθήτριες και εκπαιδευτικούς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων Ηρακλείου την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 και του Ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022, από τις 9:00 έως τις 13:00 στον αύλειο χώρο των σχολείων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.