• Ελληνικά
  • English

full logo

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών - Ρούβα - Γουβών διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα και επιμορφωτικές δράσεις για μαθητές και εκπαιδευτικούς με θέματα από την Εκπαίδευση για την Αειφορία, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» και του υποέργου 2, Άξονας προτεραιότητας 6, στις περιφέρειες σε μετάβαση και μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

HOME arrow MEETINGS-SEMINARS arrow 2020-2021 arrow ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ

 
 
 
 
 
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ"

 "Φυσικοί κίνδυνοι και τουρισμός. Αντιμετώπιση και προστασία"

Οι παρουσιάσεις του σεμιναρίου

Το ΚΠΕ Αρχανών, στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου που συντονίζει "Τουρισμός και Περιβάλλον", υλοποίησε διήμερο εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κρήτης (ΚΠΕ Ανωγείων, Βάμου και Ιεράπετρας – Νεάπολης), με τίτλο: «Φυσικοί κίνδυνοι και τουρισμός. Αντιμετώπιση και προστασία» την Παρασκευή 26  και το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε τις παρουσιάσεις των εισηγητών του σεμιναρίου: https://drive.google.com/drive/folders/12djiIUVcj0hlF0h662ag1beJUEKUncCS?usp=sharing