• Ελληνικά
  • English

full logo

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών - Ρούβα - Γουβών διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα και επιμορφωτικές δράσεις για μαθητές και εκπαιδευτικούς με θέματα από την Εκπαίδευση για την Αειφορία, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» και του υποέργου 2, Άξονας προτεραιότητας 6, στις περιφέρειες σε μετάβαση και μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  
 
 
 
 
 
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΠΕ ΑΡΧΑΝΩΝ
Το Κ.Π.Ε. Αρχανών διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τους Υπευθύνους Σχολικών δραστηριοτήτων Ηρακλείου, Θεματικό Εισαγωγικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα: "Εκπαίδευση για την Αειφορία: Εξοικονομώ ενέργεια - Φροντίζω τη διατροφή μου – Προστατεύω την περιοχή μου" στις 24, 25 και 26 Νοέμβρη 2017.
 
 
 
 
Η πεζοπορία στον Γιούχτα την Κυριακή 26-11-2017 είναι ανοιχτή σε όσους επιθυμούν να αυμμετάσχουν. Παρακαλώ να συμπληρωθεί η σχετική φόρμα (για πολίτες της τοπικής κοινωνίας). Δείτε το πρόγραμμα της πεζοπορίας εδώ